FAQ

Bekijk het antwoord op je vraag!

Algemene vragen

Klik open voor meer info!

  1. Verbeterde uitstraling: Een detailbehandeling laat je auto er als nieuw uitzien door vuil, vlekken en krassen te verwijderen. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je auto, maar kan ook de waarde ervan verhogen.
  2. Bescherming van de lak: Detailing omvat vaak het aanbrengen van beschermende coatings zoals wax of sealant, die de lak van je auto beschermen tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen, vogelpoep, boomhars en oxidatie.

  3. Langere levensduur: Door regelmatig te detailen, houd je de lak van je auto in topconditie, waardoor de levensduur van de lak wordt verlengd. Dit kan op lange termijn kosten besparen omdat je minder vaak dure lakreparaties hoeft uit te voeren.

  4. Verbeterd rijcomfort: Een grondige detailbeurt kan ook het interieur van je auto opfrissen, waardoor het rijcomfort wordt verbeterd. Schone stoelen, tapijten en dashboard dragen bij aan een aangenamere rijervaring.

  5. Trots en tevredenheid: Niets voelt beter dan in een glanzend schone auto te stappen. Een detailbehandeling kan een gevoel van trots en tevredenheid geven over het verzorgen van je voertuig.